Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Милиарди фенове и близките изпратиха Майкъл Джексън

11 коментара
Милиарди фенове и близките изпратиха Майкъл Джексън
Милиарди души наблюдаваха прощалната церемония в "Стейпълс сентър" в Лос Анджелис, с която светът изпрати Краля на попа Майкъл Джексън. Събитието беше предавано по десетки телевизии и освен това можеше да бъде гледано в интернет.

Едни от най-близките приятели на Майкъл - музиканти, артисти, спортисти, участваха в прощалната церемония в "Стейпълс сентър". Малко преди тя да започне в залата беше внесен ковчегът с тялото на Джако, който остана затворен през цялото време. Върху него бяха аранжирани десетки червени рози.

Самата церемония започна с изпълнение на Марая Кери и Трей Лорънс. Те припомниха хита от 1970 година на The Jackson 5 "I`ll be there". Докато представяха песента, на огромен екран, монтиран зад тях, се редуваха снимки от различни периоди от живота на Джако. Такива съпътстваха и другите музикални изпълнения, включени в церемонията, сред които на Стиви Уондър и Лайнъл Ричи.

Минути преди спектакълът да приключи на сцената на "Стейпълс сентър" се качи част от семейството на Джако. Тогава светът за първи път чу гласа на 11-годишната дъщеря на Майкъл Парис Катрин и за първи път видя лицето ѝ.

През всичките години, когато Джако е водил някъде със себе си децата си, техните глави винаги са били покрити с одеала и воали. Плачещата Парис Катрин каза: "Татко беше най-добрият баща, който можете да си представите. Ето защо искам да му кажа: Обичам те много".

Междувременно стана ясно, че служители от здравеопазването са издадали смъртния акт на Майкъл Джексън, в който обаче не се посочва причината за смъртта му, предаде Асошиейтед прес.

Полицията и лекарите патолози продължават да разследват какво е убило 50-годишния Джако на 25 юни.

В документа не се посочва също къде ще бъде погребан Джексън. Засега този въпрос остава открит. Неговите американски поклонници и медиите предполагаха, че тялото на певеца ще бъде положено в гробището на Холивуд Форест лоун и бяха обсадили вчера портите, но полицията ги убеди да се разотидат, тъй като не се предвижда ковчегът с тленните останки на певеца да бъде върнат след поклонението.

Семейството все още не е казало къде и кога ще се състои погребението на кумира на милиони.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

11 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Chitatel
    #11

    Chudesno kazano, NP!Nosovete na razni mizernici, praveshti nedostojni izkazvaniq za da se pochuvstvat dobre v svoqta ogranichenost, trqbva da se natrivat.

  2. Атол
    #10

    До тези, които поставят под съмнение, че церемонията е гледана от милиарди:Очакванията са това да бъде най-гледаното събитие през последните години и да надмине интереса към погребението на Лейди Даяна, което беше наблюдавано през 1997 г. от близо 2,5 милиарда души по света.

  3. duh
    #9

    edin mirizliv negar, bojadisal se na bial.Dago duha na onia sviat.Te hamerikancite sa nai-velikite, sveta spasiavat,tehnite otvorkovci sa vse nai-golemite na sveta...Shtom kato edin smradliv negar stana nai-velikiai edin oshte po-mirizliv im e prezident...e da me kaniat tam pak niama da otida!!

  4. NP
    #8

    Нека само да ти кажа, че от изказването ти смърди на расизъм, а расизмът, ако не ти е известно е унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цвета на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност на дадена личност. Расизмът е предразсъдък, основан на вярата, че човешките раси имат физиологични особености, които предопределят тяхната култура и способности. Ти, на фона на споменатите от теб

  5. Uncle Sam
    #7

    Ima6 oficialna pokana pi4. Zapoviadai, o6te na leti6teto shte ima oficialno posre6tane i 6te te nagradime s po edin Rolex na vsiaka raka, 4e i svurzani pomejdu si. Posle shte te izpratim na opoznavatelen turizam v pandelata, da te obi4at mnogo i po niakolko puti

  6. 101
    #6

    Интересно защо всички забравиха извежднъж погребението на папата Йоан Павел ІІ? В Рим тогава се бяха струпали, ако се не лъжа, близо 3 милиона поклоници. И тогава също предаваха по всички телевизии по света. Така че, хайде стига с тия въдици. Най-голямато, най-великото - всичкото на янките им е все най-най. Точно както беше през брежнево време. Цялата работа около Джако е била винаги въртене на пари. Даже и от смъртта му намериха начин пари да вадят. А това също е много типично за янките.

  7. 101
    #5

    Как милиарди, бе - трилиони и квадрилиони бяха покрониците му. Пак не сте преброили правилно народната любов.

  8. един
    #4

    В случай, че наистина не знаеш, да ти кажа - наистина са милиарди. Хайде, остави мъртвите на мира. Както и скърбящите. Сведи глава и замълчи, това сигурно в къщи са те учили.Нищо лошо, бъди здрав.

  9. Енчо
    #3

    Чак пък "милиарди фенове"...Това означава поне два милиарда от 6-милиардното население на планетата.Едва ли толкова хора изобщо имат телевизор, че и да си зарежат работата и да гледат погребението...Иначе и аз го харесвам Майкъл Джексън.

  10. siromah
    #2

    пооляли са се 2,5 милярда значи всеки трети човек на земята - това е абсурдно...Китай Индия, Бразилия, Нигерия и т.н. големи държави едва ли са такива фенове на Майкъл.... всеки трети , дядо,бебе, баба :) абсурд

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.