.

Фенове на Майкъл Джексън се самоубиват

Смъртта на Майкъл Джексън води след себе си до самоубийство на много от неговите фенове. Вече има над 12 почитатели на Краля на попа, които покрусени от смъртта на своя идол са се самоубили. Гари Тейлък, председател на фен-клуба на Майкъл Джексън

Фенове на Майкъл Джексън се самоубиват
Смър
та на Майкъл Джексън води след себе си до самоубийство на много от неговите фенове. Вече има над 12 почитатели на Краля на попа, които покрусени от смъртта на своя идол са се самоубили.

Гари Тейлък, председател на фен-клуба на Майкъл Джексън - MJJcommunity сподели, че Майкъл не би желал да се самоубиват заради него. Той смята, че след погребението на Джако броят на самоубилите се от солидарност ще нарасне драстично, защото хората ще се почувстват нещастни.

По последна информация смъртта на Майкъл Джексън на 25 юни тази година е настъпила в резултат на инфаркт, който е бил в следствие на обезболяваща инжекция. Официално причината ще бъде съобщена след 4 до 5 седмици, когато ще излязат резултатите от направената му повторна аутопсията.

Датата на погребението на Джако все още не е ясна. По последни данни семейството му смята, че няма да бъде удачно да се направи официална церемония в Neverland за всичките му почитатели.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...