Майкъл Джаксън мина като стихия през живота на милиони и го промени завинаги. Показа на света кои са истински важните неща в живота и до последно ни призоваваше да бъдем съпричастни с болката на ближния, да дадем на децата, на нашето бъдеще един по-добър свят, по-добър живот.

Хора от всички страни продължават да търсят своите начини да засвидетелстват признанието и любовта си към своя идол.
Негови почитатели са избрали на 25.07.2009 г. в 14.00 ч. българско време да пуснат балони на няколко километра от Минск.

Разпратиха мейли с призив и ние в България да се присъединим към тях. Фенове, почитатели на Майкъл от цялата страна, както и всеки, имащ желание да изрази своята почит или болка, възхищение и благодарност за това, че ги е докоснал с магията си, ще се съберат в същия ден 25.07.2009 г. в 18.00 ч. в поне 3 града, за да се присъединят в пускането на балони, на които ще напишат своите послания.

Ще потъгуват, ще потанцуват, ще си припомнят посланията, които той остави. Всеки, който има желание, може да се присъедини, дори за да направим една негова "Лунна походка" на 25.07.2009 г. от 18.00 ч. в София пред театър „Иван Вазов", във Варна - пред Фестивален комплекс, в Пловдив - в градинката пред Централна поща.

източник: