Почна се. Първият филм за Майкъл Джексън готов до края на годината

Непосредствено след смъртта му Sony Pictures вече се зае с проекта
20 юли 2009 12:42, Петя Славова
65
Почна се. Първият филм за Майкъл Джексън готов до края на годината
Снимка: БГНЕС

 

Почна се. Едва ли Холивуд би пропуснал да заснеме филм за живота на Майкъл Джексън.

Непосредствено след неговата смърт компанията Sony Pictures вече се зае с проекта за пълнометражен филм за Краля на попа.

Сюжетът ще е основан на документални материали, заснети по време на подготовката за лондонските концерти, съобщава Variety.

В бъдещия филм ще са включени минимум три видеоклипа на Джексън, в това число и новата версия на знаменития “Трилър”, който изпълнителят планираше да представи в Лондон.

Още по темата

Предполага се, че клипът ще бъде демонстриран в 3D формат.

Очаква се режисьор на проекта да стане Кени Ортега, който снима репетициите на Краля на попа.

Той вече е започнал да монтира материалите, затова филмът може да излезе на екран още в края на 2009 г.

За видеоматериалите на AEG Entertainment претендираха още няколко холивудски мениджъри, но Sony имаха приоритет, тъй като подкомпанията Sony Music Entertainment са собственици на по-голямата част от звукозаписите на Джексън.

И това е само началото...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мноо ме кефи
63
0
 
0
 
! Отговори
ягодка преди 14 години
колко е тъжно без теб Майкъл,толкова неописуемо липсваш на своите фенове,а те са по целият свят и те обичат безкрайно. твоят дух е в нашите сърца,толкова хора трогна твоята внезапна кончина,че все още не можем да приемем реално че те няма.
62
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
а сега хубава работа..ми като стане депутат...и няма да ми говори...аз тогава какво ще правя:)))
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
i az tva se 4udeh.. ako mlukneme vsi4ki i ne i otgovarqme kvo li 6te stane...
60
0
 
0
 
! Отговори
Вн преди 14 години
абе, хора, аз не пиша често по форумите, обикновено чета само новините. Но днес имах нещастието да попадна на това неприятно чудо-. Да ви кажа всички й обърнахме много внимание, което не заслужава. Винаги има хора като нея. Не можем да се борим срещу малоумието и посредствеността.Оставете я да си пише. Просто не й обръщайте внимание! За мен такъв човек няма! Не мога слизам на нейното ниво и да се разправям с такива хорица...
59
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
ще разбере...но когато кацне на Земята..а това няма да е скоро така както вървят нещата
58
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
Просто те помолих да запазиш мълчание!!! Мълчанието е злато, не се заяждай! Ако трябва да бъда по-конкретна, наблюдавам от доста време участието ти в форума на днес.бг. В началото потребителите те приканваха да бъдеш по-сдържана, по-дипломатична, но ти не взимаш от дума. Смяташ, че всички са ти врагове и сама ги правиш такива. Нищо лично към теб, обаче помисли върху това, което ти казвам. Говориш за хорските комплекси, а не виждаш твоите. Съвсем добронамерено ти казвам тези неща и оставям на теб да прецениш. Но имай предвид, че понякога така наречените врагове, могат да ти бъдат от полза. Не се заяждам, прости ти давам съвет. Твоя си работа дали ще го приемеш, но съм добронамерена към теб. Опитай се да разграничаваш враговете от приятелите, ако ме разбираш какво точно искам да ти кажа... 
57
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
Махай я тая..че в какъв филм се е вкарала..ама не се усеща,че форума е за Поп Краля..не за нея..бърка телевизиите..и изобщо планетите...Прочела,че става дума за филм..ама...
56
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
Сега чатнах що те пере горния етаж..ахаха Тединке...събуди се пак с мокър памперс и потна..ама пред парламента:)Пиши до Сони..може да ти дадат главна роля във филма..ей:)
55
0
 
0
 
! Отговори
емичка преди 14 години
хайде моля ви намерете др. място да се доказвате,че ми омръзна да ви чета тъпоумията особенно във форумите за майкъл Джаксън
54
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 14 години
И ти ли се нахвърляш върху мен?? А аз одеве се опитах да те защитя. После аз съм била злобна. Вижте се вие. Такива сме българите. Ако е да направят нещо добро всеки се скатава , но когато е за лошо всички се обединяват.
53
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
Скъпа, недей моля ти се! Срамувам се заради теб, че съм жена! Мислих си, че има още някакъв шанс за жените да бъдат, умни, интелигентни, дипломатични, но чрез теб губя всякакви надежди. Кажи коя е телевизията, в която ще работиш, за да я отстраня от запаметените канали!? Ти уби змея...
52
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 14 години
Е аз не случайно говорих за простоиите ти. С това твое отношение изобщо няма да си правя труда да ти отговарям вече. Само да не стане така като ме видиш някаде да запееш друга песен. ;)
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
te v parlamenta sa samo takiva kato tebe
50
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
тц тц тцАз когато разправям, че само циркаджии влизат в политиката и сме зрители на шоуто на клоуните в продължение на 20 години вече, много хора не вярват. Пази боже сляпо да прогледне. тц тц тцМного носни кърпи се употребиха на политическия небосклон. Вече това шоу е безинтересно, защото клоуните се взимат на сериозно.
49
1
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 14 години
Ти май завиждаш, че аз ще бъда в телевизията, а ти не. Само ще ти кажа, че Калина Крумова от Атака, която стана депутатка ми е приятелка. И след 4 години може да ни видиш двете заедно в парламента, защоъо не смятам да спирам до тук. А до тогава ако не разбереш кое предаване по тв ще водя, лично ще те уведомя.
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
то вече май има такъв филм-"МУМИЯТА СЕ ЗАВРЪЩА"
47
0
 
0
 
! Отговори
Макавели преди 14 години
Тединике земи постни някоя снимка да те видим, щото ако си тва дет мисля, просто нямам думи ;)
46
0
 
0
 
! Отговори
Вн преди 14 години
абе да ти кажа освен теб други смешници не виждам.а по повод на твоите бла-бла за ТВ, можеш да замениш единствено Албена Вулева... акъла ти е до там, злобата също... ама то май й спряха предаването... еххх освен тогава проф.Вучков да те покани... ама и той има повече останал ум в главата
45
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 14 години
Хаха. И кои сте вие? Банда ***?! Ти сигурно си тарторът. Хайде стига. Смешни сте.