Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Погребват Майкъл Джексън в стъклен ковчег?

отпечатай новината

01.07.2009 11:45 | Видян 9699 пъти

Погребват Майкъл Джексън в стъклен ковчег?

Тялото на Майкъл Джексън може да бъде положено в стъклен ковчег, съобщава агенция azcentral.

Семейството на певеца обмисляло възможността, за да могат феновете му да го виждат, когато се сбогуват с него.

Идеята обаче поражда спорове между братята и сестрите на Джако и родителите му, защо майката Катрин и бащата Джо са последователи на свидетелите на Йехова и според вярата им е важно тялото да бъде погребано скоро след смъртта.

Източник е съобщил пред британския таблоид, че тази идея поражда вътрешен стрес в семейството, защото това би предизвикало твърде много публичен интерес и ще отнеме много време да се организира. Въпросът който стои пред близките на краля на попа е „Какво би искал Майкъл?"

Междувременно по-рано днес бащата на Майкъл Джексън заяви, че семейството ще изчака резултатите от втората аутопсия преди да финализира плановете си за погребението на поп-звездата.

Джо Джексън е заявил пред репортери в Лос Анджелис, че церемонията ще премине в тесен кръг, но няма да е „изцяло затворена за обществото".

Същевременно друга медия цитира бащата на певеца, който обяснява, че се надява да бъде организирано глобално погребение за милиардите фенове на Майкъл по света.

Хиляди поклонения ще бъдат организирани в градове по света и същевременно ще позволят на всички да се обединят в една всеобщо честване на неговия живот.

Музикалната легенда няма да бъде погребана в „Невърленд", е добавил бащата.

Резултатите от втората аутопсия ще бъдат обявени най-рано след няколко седмици, когато ще бъдат завършени токсикологичните тестове.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !