Предлагат Джако за Нобелова награда за мир

Феновете започнаха подписка за номинирането му за приза
30 юли 2009 08:01,
102
Предлагат Джако за Нобелова награда за мир
Снимка: БГНЕС

Феновете на починалия Майкъл Джексън започнаха кампания в интернет за кандидатурата на певеца за Нобелова награда за мир.

Над 13 000 души вече са се записали в списъка, свързан с инициативата за подпомагане на кандидатурата на Краля на попа за Нобелова награда за мир.

Почитателите му твърдят пред sky news, че звездата заслужава такова отличие за своята благотворителна дейност и за интереса си да твори добрини в името на човечеството.

Инициативата на почитателите на Джако обаче може да бъде безполезна, защото Нобеловата награда за мир не се дава по настояване на обикновените хора.

Още по темата
26 юни 2009 01:56
318

Членове на правителство, професори и лица, получили отличието, са сред онези, които могат да издигат кандидатури за приза.

Сред хората, отличени с Нобелова награда за мир, са бившият президент на ЮАР Нелсън Мандела, американският президент Джими Картър и бившият вицепрезидент на САЩ Ал Гор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Таньо Павлов преди 14 години
това е глупаво !!! не дадоха нобелова награда за мир на Махатма Ганди който допринесе толкова много за мира, а сега искат да дадат на Джако(посмъртно)...Тия хора са като овцете,ако някой предложи *** за нобелова награда може и да се съберат достатъчно подписи
99
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
за благотворителност ли или за музикални изяви?
98
0
 
0
 
! Отговори
стела преди 14 години
В Гинес е за доста неща, така, че не знам кой трябва да чете
97
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
В Гинес е заради продажби на албуми...чети и ти!
96
0
 
0
 
! Отговори
стела преди 14 години
Оф чета, чета и издивявам. Абе хора кой ви е казал, че Нобеловата награда е заради песните му? Предлагат го заради това, че през живота си е подкрепил финансово 39 благотворителни каузи и е дал над 300 млн. долара за благотворителност. Заради това го има и в Гинес. Ама това надали го знаете. Както с писа, чули-недочули сте нещо и айде да плюеме.
95
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
ако ти се надрусаш и заскачаш..знаеш ли всъщност къде е Карлуково,а може и зоопарка в Сф...щото нямаш никак общо с Майкъл Джексън,***!
94
0
 
0
 
! Отговори
56 преди 14 години
оле! давай сички да се друсаме и да скачаме по сцените, пеейки популистки песни, за да ни предложат за мир.
93
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
даже се гръмни след това
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
джако с нобелова награда...еи сега ще повърна....
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Феновете защо спаха, докато беше жив и не го предложиха приживе? Той си заслужава Нобелова награда за мир, ама защо чак сега?
90
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 14 години
Ей хора,ама вие съвсем сте изместили темата на статията с коментарите си:)Няма значение дали Майкъл Джаксън ще получи или не Нобелова награда за мир,важното е какво е направил през живота си за хората и най-вече за болните и онеправдани деца.Така че,споровете ви са излишни:)
89
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
Кой каза хората да не си правят кумири??? Евреите ли? И не използвай фрази на велики учени "О, свещена простота"... и една подробност да ти кажа по отношение на кумирите - в храмовете има безброй образи на личности, канонизирани, на които хората се кланят...
88
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Също така и на две от децата му майка им е бяла. И е напълно нормално и те да са бели.
87
0
 
0
 
! Отговори
tweenky преди 14 години
Pencho Да гледа филма Living With Michael Jackson - там го е казал.Прочете днешния "Телеграф" - има статия за мъж, който на 6 години се е разболял от Виталиго, в резултат на което днес вече на 35 е съвсем бял, и за капак са му се родили бели деца - Това по повод спекулациите, че децата на Майкъл не са негови, щото са бели. Дано поне веднъж за винаги си затворят устите.
86
0
 
0
 
! Отговори
ифф преди 14 години
'Лекуващият лекар на Майкъл Джексън е бил в трудно финансово положение, когато е бил нает от музиканта за 150 000 долара на месец.Само през двете последни години д-р Конрад Мъри е натрупал неустойки в размер на 435 000 долара, съобщи Нюзру, като се позова на Си Ен Ен'..................всичко почва да се изяснява...и доказва че всички около него са били гадни използвачи......Горкия ЧОВЕК..............
85
0
 
0
 
! Отговори
ифф преди 14 години
ама нейсе...така по лесно. Да много е лесно да плюеш по някой , за когото не си чувал ,незнаеш нищо .....чул си някой на мегдана да говори и готово................тъжно е тези хора.....и незнам защо им обръщаме внимание изобщо...... Почивай в мир, Майкъл.....беше ти си голям ЧОВЕК.......
84
0
 
0
 
! Отговори
ифф преди 14 години
да....хората които са дочули по нещичко за Майкъл....и то всичко е от жълтата преса ....ама ей така да кажат нещо...да се направят на важни.....много са жалки...щото нито знаят за какво става въпрос..ама ей на - да кажат нещо...много е жалко а тях...Ако поне си бяха направили труда преди да коментират нещо - поне да прочетат, да се поинтересуват....нали се правят на велики че имат интернет.....и а какво го имат ??? Да четат за Азис, Ивана ..Глория...и Андреа..и не се сещам за други...
83
0
 
0
 
! Отговори
емичка преди 14 години
Мисля си,че не е невъзможно първата Нобелова награда ,която да се присъди посмъртно да е именно на Майкъл Джексън,не мисля че само които са живи я заслужават,а като се има в предвид преждевременната му смърт ще е напълно достатъчно да му я присъдят.Да не говорим,че тепърва още много награди ще получава посмъртно както наскоро получи за опазв.на ок среда.
82
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
Хайде стига вече с негативните коментари за Майкъл Джексън.Оставете го на мираааа,моля ви!!!
81
0
 
0
 
! Отговори
пух преди 14 години
Да, чудесна идея ... да го провъзгласят за светец!!! Заслужил е.... с всичко , което е направил за света и което ни остави в наследство!!! Този човек заслужава много повече, а вие "плювачите" НИКОГА няма да разберете музиката му ... жалки душички !!!! Само бълвате глупости без да сте прочели поне малко за него, за да говорите с факти .... ДА, СВЕТЕЦ Е !!!!