Милиарди плакаха с дъщеричката на Майкъл Джексън

Поклонението пред Краля на попа бе покъртително и трогателно
8 юли 2009 12:17,
123

 

 

Източник: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
kati преди 14 години
maikal e nai-gotiniq pevec tova 4e nqkoi tapaci podolo v komentarite pi6at gluposti e mai vie zavijdate ne6tasnici nevilie malko sram be 4e 4oveka napravi tolkova mnogo i vie taka se otblagodarqvate kato pi6ete glyposti.ZASRAMETE SEEEEEEEEEEEE
121
0
 
0
 
! Отговори
Anna преди 14 години
Той беше невероятен артист!!! Беше уникат! На финала бе най-самотният човек на земята. Дано сега, както е писано по-горе, той пее сред звездите и танцува на Луната.
120
0
 
0
 
! Отговори
mariela преди 14 години
niamam dumi
119
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
famozo,famozo добре го каза,ама защо не пишеш на кирилицааааааа?Все пак сме в България.Колкото до Майкъл,ами то какво ли не се изписа за него.Ей и мъртъв не го оставяте на мира.То не се коментираха парите му,пластичните операции,децата му,цвета на кожата му,какво ли не.Едва ли някога е имало по-обсъждана личност.Цената на славата е много висока и не всеки може да я понесе.Каквото било било-живота си беше негов,само той знаеше цялата истина.Така че споровете ви са излишни!
118
0
 
0
 
! Отговори
famozo преди 14 години
Postepenno svetyt se li6ava ot nai-golemite si zvezdi i neznam kakvo 6te ostane nakraq. Vsi4ki genii si otivat rano ot tozi svqt, a na tqhno mqsto ostava praznota. Michael Jackson go napraviha na gyz gorkiq dokato be6e jiv, samo i samo da izkarat nqkoi lev na negov gryb (6toto qvno typacite po sveta sa mn i ne mogat sami da si izkarvat pari4kite) a sega kogato otnovo e komersialno da se govori za nego pak ima mn kompetentni.
117
0
 
0
 
! Отговори
123 или някой преди 14 години
витилиго...права си няма кой да чета
116
0
 
1
 
! Отговори
до злорадстващите ма преди 14 години
Ако можехте да четете, щяхте да знаете истинската причина и за операциите, и за избеляването на кожата, и за отхвърлените от съда обвинения. Не е толкова трудно да провериш, преди да плюеш.Разкъсаха го приживе между "Осанна!" и "Разпни го!""Сега пее сред звездите и танцува на Луната."Никой вече не може да му причини болка, така че не се хабете. Запазете си отровата за махленските клюки - там ви е призванието.
115
0
 
0
 
! Отговори
123 или някой преди 14 години
седи си на черешата и не се обаждай ,моля:)
114
0
 
0
 
! Отговори
горе на черешата преди 14 години
НЯКОИ ОТ ВАС СА МНОГО дребни душици, ЗА ДА ПРАВИТЕ КАКВИТО И ДА СА ИЗКАЗВАНИЯ ЗА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН. КАЗВАЛ СЪМ И ДРУГ ПЪТ- ЛОПАТИТЕ СА МАЛКО...
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
@112 с удоволствие ще чакам да умреш, тогава светът ще си отдъхне, че умниките са намелели с един
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Един *** по-малко...
111
0
 
0
 
! Отговори
haha преди 14 години
Абе чак пък милиарди...
110
0
 
0
 
! Отговори
123 или някой преди 14 години
И аз имам такива съмнения,въпреки писанията,че е страдал от разни измислени болести...годините в които не беше на сцената бяха загуба на пари за някои,а смъртта му им носи 3но повече..има логика и да са му помогнали...жалко за децата,за семейството му,за това което можеше да направи в Лондон,а и не само там...Лека и спокойна и на вас:)
109
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
Шоубизнесът е голяма мелачка. Съмнявам се, че смъртта на Майкъл е естествена, струва ми се, че му помогнаха за това. Мисля си, че *** на такива мегазвезди е планирана с времето и е обвита в догатки и спекулации... Събитията при Елвис Пресли са единтични с тези на Джако. Съмнявам се, да е съвпадение.Много ми беше приятно да си поприказваме за Джако! :) До нови срещи тук във форума на днес.бг! :) Спокойна нощ!
108
0
 
0
 
! Отговори
123 или някой преди 14 години
Лошото е че част от тия моменти не надживя и те оставиха следи,допринесоха за смъртта му..както каза пастора,всеки път в който го събаряха..той намираше сили да се изправи и да се завърне на сцената отново за радост на милионите почитатели по света:)а филма е чудесен,както и книгата,само че аз ги имам на лап топа си:)
107
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
С особено мнение съм за Лиза и брака и с Майкъл. Също съм с особено мнение и за бащата на Майкъл - Джоузеф. Не ми се коментира за това. Доста тъжни моменти с тежък отпечатък е имал Джако в живота си. На скоро гледах пак Living with Michael, имам си в къщи и биографичната му книга "Лунна разходка" (писана от него). Купих си я навремето - 1990 година. Нещата, които разказва за с си са трогателни и вдъхват респект.
106
0
 
0
 
! Отговори
123 или някой преди 14 години
Лиза определено има хаотичен живот..по време на брака си с Майкъл не иска деца..няма и обяснение защо,това е причината за развода им..
105
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
Дано да е така! Че като гледам какви лешояди има... не си ядат мършата, която по право им се полага, а се нахвърлят върху най-ценното.P.S. Не знам за гените... има такъв момент, но е важен и късмета, защото на Елвис щерката - Лиза Мари има много яки рок парчета (слушах ги в нейния личен сайт), но няма такъв късмет да стане толкова известна като баща си... може би изпитва страх от известността. Все пак не е лесна работа... В повечето случаи плащаш с живота си...
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
R.I.P. M.J. ;(
103
0
 
0
 
! Отговори
123 или някой преди 14 години
децата ще са щастливи с това,което им остави,за тях стига дори това,че са му деца:)в комплект с гените наследени от Майкъл,се получава нещо чудесно...ще мине време и ще го видим все пак:)Проекта му беше да пее на сцена с големия си син в Лондон,нещо което мислех да гледам..но жалко че не стана...но аз знам..макар и много тъжни завинагиот тази загуба,те ще са много щастливи в своя живот:)